Näppäimistön takana: Jasmin Ruokolainen

Collage of white keyboard and coffee cup on yellow background bottom left corner, up in the middle green keyboard, bottom right corner view of capital region coast from the sea and archipelago.
Seuraavaksi voisin esitellä itseni teille ja samalla työkavereille, niin tiedätte, kuka tämän näppäimistön takana kirjoittaa. Huomenna jatketaan muilla tiimin jäsenillä! Edellisestä julkaisusta voit lukea Aseem Shakuntalin, yhden alkuperäisen perustajamme ja toimitusjohtajamme haastattelun.

Esittelyssä tammikuussa Jonoon.fi myynnissä ja markkinoinnissa aloittanut Jasmin Ruokolainen.

Näppäimistön takana/AFK: Jasmin Ruokolainen


1. Who are you? Kuka olet?


I’m Jasmin, currently studying Master’s at University of Helsinki. I like houseplants, cats and conversations over coffee or tea. I love to discuss anything related to languages, memes, equality and social media. Currently I am writing my Master’s thesis, and in a year I should have graduated from Hindi and Urdu. Did I already say I love to study languages?

Mä oon Jasmin ja teen maisteria Helsingin yliopistossa. Tykkään huonekasveista, kissoista ja keskusteluista kahvikupposen tai teepannun äärellä. Keskustelen mielelläni mistä tahansa kieliin liittyvästä, tasa-arvokysymyksistä, meemeistä ja sosiaalisesta mediasta. Tällä hetkellä kirjoitan gradua ja vuoden päästä minun pitäisi olla valmis maisteri hindistä ja urdusta. Sanoinko jo, että tykkään opiskella kieliä?

2. What do you do at Codemenders? Mitä teet Codemendersillä?

I started at Codemenders this January. At the moment I am working in branding, marketing and communications, so from sending emails to creating Instagram graphics. I like how diverse my job is, and to get to use everything I have learnt so far in my studies and previous jobs, which has varied from service desks, working as a personal assistant for disabled people to coordinating events.

Aloitin Codemendersillä tammikuussa. Tällä hetkellä työskentelen markkinoinnin, brändäyksen ja viestinnän parissa. Pidän siitä, kuinka monipuolista työni on. On mukava päästä hyödyntämään kaikkea, mitä olen oppinut opinnoissa ja aiemmissa töistä, jotka ovat vaihdelleet aulapalveluista henkilökohtaisena avustajana toimimiseen ja tapahtumakoordinointiin.

3. What do you value in your free time? Mitä arvostat vapaa-ajallasi?

Unscheduled time that gets filled with important, meaningful things without any special effort. So, I know I have the evening free and there are several things that I can do, but nothing is compulsory. This includes things such as cooking together, visiting poetry events or playing computer games. My cats Parsa (8 y.o.) and Palko (1 y.o.) are very dear to me.

Aikatauluttamatonta tilaa, joka täyttyy tärkeällä ja mielekkäällä tekemisellä itsestään. Eli tiedän, ettei illalle ole mitään suunniteltu, mutta monia asioita voi tehdä, eikä mikään ole pakollista. Tämä voi tarkoittaa muun muassa yhdessä kokkaamista, runotapahtumia tai tietokonepelejä. Kissani Parsa (8v.) ja Palko (1v.) ovat minulle rakkaita.

4. What was the last meme you received? Minkä meemin sait viimeksi?

The amount of new memes at the times of corona is amazing, but I had to scroll back a week! I have been the meme support lately.

Tämän mestariteoksen. Korona-ajan meemien määrä on uskomaton, mutta selasin noin viikon taaksepäin keskusteluita! Olen viime aikoina ollut meme-support.

“Kaveri, niin missä se Trump asuu?” “Pesupaikalla.” “Ja siis pesupaikalla eli…?” “…englanniksi sehän sanotaan Washing-townissa.”

5. Previous time queuing? Milloin jonotit viimeksi?

At the Uni Library, fetching a reserved book.

Yliopiston kirjastossa hakiessa varattua kirjaa.

6. Do you drink coffee? Maistuuko kahvi?

Definitely! Dark blend with oat milk, thank you.

Toki! Tummaa paahtoa kauramaidolla, kiitos.

7. What is the most recent thing that made you frustrated? Mihin turhauduit viimeksi?

University’s servers were down on deadline day – IT-issues.

Yliopiston serverit olivat alhaalla dedispäivänä – teknisiin ongelmiin.

8. What’s the latest thing that made you laugh? Mikä sai sinut viimeksi nauramaan?

My friend sent me a pun they had drawn.

Ystäväni lähetti minulle kuvan kutisevasta kurkusta, kuvitettuna.

9. Recommend songs while queuing! Suosittele jotain jonotusbiisejä!

There you go:
Ek do teen ?
Kissamarssi Japanista ?
Vivaldin jännittävä viulukappale ?


10. Favourite thing in your neighbourhood? Paras juttu naapurustossasi?

Being surrounded by nature and parks. I also have very wholesome neighbours.

Luonto ja puistot ympärillä. Mulla on myös ihan mahtavia naapureita.

You there AFK – are there any languages you’d wish our app to be in? Sinä siellä näppäimistön takana, opiskeletko kieliä? Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!
Best regards, Jasmin
PS. Send memes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment