Näppäimistön takana: Nimika Keshri

Collage of white keyboard and coffee cup on yellow background bottom left corner, up in the middle green keyboard, bottom right corner view of capital region coast from the sea and archipelago.

Tällä kertaa viimeisenä esittelemme Nimika Keshrin, joka on ollut myös alusta saakka mukana ja vastaa laadunvalvonnastamme. Jäikö sinulla kysyttävää meiltä? Vastaamme täällä ja esimerkiksi Facebookissa? tai Twitterissä (@codemenders?, @qtip_me? ja @jonoon_fi?). Muuten vuonna 2017 pääkaupunkiseudulla tuli vielä lunta samana päivänä.

Nimika Keshri on ollut myös mukana alusta saakka, vuodesta 2012, kun Codemenders perustettiin.

Näppäimistön takana/AFK: Nimika Keshri

1. Who are you? Kuka olet?

Hi, this is Nimika Keshri, one of the co-founders of Codemenders Oy. Being an entrepreneur has made me learn a lot of lessons in life. One important lesson I learnt is to live and enjoy life, even in the busiest of your time. Most entrepreneurs work tirelessly and exhaust themselves in order to achieve success and in turn fail to enjoy little things in life. I too have missed to live those beautiful moments so now I try to live in the present and enjoy life as it comes.

Hei, tässä on Nimika Keshri, yksi Codemendersin perustajajäsenistä. Yrittäjänä oleminen on opettanut elämässä minulle paljon. Yksi tärkeitä oppimiani asioita on ollut oppia nauttimaan elämästä jopa kiireisimpinä aikoina. Monet yrittäjät työskentelemät lakkaamatta ja väsyttävät itsensä saavuttaakseen menestystä ja vastavuoroisesti eivät pysty nauttimaan elämän pienistä asioista. Minäkään en ole pystynyt aiemmin nauttimaan niista, joten nyt yritän elää hetkessä ja iloita elämästä, kun se tapahtuu.


2. What do you do at Codemenders? Mitä teet Codemendersillä?

I am one of the co-founders of the company from the start. I have been associated with the company since October 2012. I was actively working for Codemenders until October 2016. Since both me and my husband are co-owners, one of us decided to have a career outside and since 2017, I am partly associated with the company. Mostly taking care of the quality of the products.

Olen ollut alusta saakka mukana yhtenä perustajista. Olen ollut mukana yrityksessä vuodesta 2012. Työskentelin aktiivisesti Codemendersillä vuoteen 2016. Molemmat sekä minä että mieheni olemme omistajajäseniä, joten kun toinen meistä päätti aloittaa uran yrityksen ulkopuolella 2017, olen osittain mukana nyt. Yleisesti pidän huolta tuotteidemme laadusta.


3. What do you value in your free time? Mitä arvostat vapaa-ajallasi?

To enjoy time with Family and to spend time with myself mostly reading some books or spending quality time with myself while meditating.

Nautin ajasta perheen kanssa ja yksin vietetystä ajasta kirjoja lukien tai laatuajasta itseni kanssa meditoidessani.


4. What was the last meme you received? Minkä meemin sait viimeksi?

Don’t remember about Meme, but one quote that I clicked with. “In love we whisper. In anger we shout. The world is full of noises, bring back whisper.”

En saa mieleeni meemiä, mutta yhteen mietelauseeseen samastuin: “Rakkaudessa kuiskaamme. Vihassa huudamme. Maailma on täynnä ääniä, vastaa sille kuiskaten.”


A view to a lake surrounded by green mountains of red stone. The water reflects the mountains. In the centre is a peer and at the end of it sits a person who is just shadow's outlines with no distinguishable features.
This is probably not the format you saw it in, Nimika, but I made a picture out of it! – Jasmin

5. Previous time queuing? Milloin jonotit viimeksi?

While picking up grocery and making payment during the corona rush of stockpile.

Ostosreissulla ja maksaessa koronavarastoimisen ruuhkan aikana.


6. Do you drink coffee? Maistuuko kahvi?

I love the smell of coffee, but unfortunately, I can’t drink due to health reasons.

Rakastan kahvin tuoksua, mutta en voi juoda sitä terveyssyistä.


7. What is the most recent thing that made you frustrated? Mihin turhauduit viimeksi?

Lack of time to complete my task.

Ajan puutteeseen tehtävän tekemisessä.


8. What’s the latest thing that made you laugh? Mikä sai sinut viimeksi nauramaan?

The innocent talks of my three-year-old.

Kolmevuotiaani viattomat jutut.


9.Recommend songs while queuing! Suosittele jotain jonotusbiisejä!

Freedom…Freedom…. ?


10. Favourite thing in your neighbourhood? Paras juttu naapurustossasi?

Indoor swimming pool.

Uimahalli.


Thanks a lot, Nimika, for the answers! Swimming pools are also opening soon, so we both get to go swimming again.Mitä sinä odotat, että pääset tekemään, kun tilanne koronan kanssa helpottaa ja paikoissa käyminen on taas turvallista tai ne ovat auki?

Vähemmän lumista loppuviikkoa!
Jasmin

Tärkeitä linkkejä:
Yrityksemme kotisivut. ?
Codemenders blog. ?
Jonoon.fi. ?
Qtip.me. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment