Jonoon.fi kokeiluun Vantaa-Infossa – lue uutinen Business Vantaan verkkosivuilta

Kuvassa ovat Aseem Shakuntal, Aava Ruokolainen ja Victoria Mefodyeva ison vihreän kasvin vieressä. He hymyilevät. Kuvassa lukee Kokeile Vantaalla ja siinä on Jonoon.fi-logo.

Kuvassa: Toimitusjohtaja Aseem Shakuntal (vas.), Jonoon.fi-projektipäällikkö Aava Ruokolainen ja Noutoaterian projektipäällikkö Victoria Mefodyeva toimistollamme Länsikeskuksessa. Kuvaaja: Jere Hasunen.

“Vantaa-infon Tikkurilan ja Myyrmäen toimipisteissä kokeillaan digitaalista jonotusjärjestelmää, joka tekee mahdolliseksi myös etäjonottamisen ja jonotustilanteen seuraamisen verkon kautta.

Kokeile Vantaalla -palvelun ensimmäinen kokeilusopimus on solmittu Codemenders Oy:n kanssa, jonka Jonoon.fi sovellusta kokeillaan Vantaa-Infon toimipisteissä. Kokeilulla etsitään uusia ratkaisuja jonottamisen sujuvuuden ja mukavuuden lisäämiseen.”

Pääset lukemaan lisää tästä linkistä: “Vantaalla kokeillaan uutta tapaa jonottaa – digitaalisella jonottamisella sujuvuutta ja mukavuutta.” (Julkaistu 15.4.2024.)

Voit pistää meille viestiä jutusta löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Ota myös seurantaan meidät ja Business Vantaa esim. LinkedINissä, niin saat viimeisimmät kuulumiset!

Kevätterveisin, Codemendersin tiimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment