Kutsu asiakkaasi jonoon

Five chairs in a row. In the center is a bright green chair. It is surrounded by white chairs. A woman is touching the middle chair with pinch.

Moni meistä kutsuu asiakkaat mielellään luokseen. Kutsuisitko heidät jonottamaan? Jonottavan aika on pitkä.

Emme voi poistaa jonoja kokonaan, mutta voimme tehdä jonottamisesta mukavampaa ja pääset keskittymään siihen, mikä on tärkeää – asiakkaittesi palvelemiseen.

Viisi tyhjää vihreää seinään kiinnitettyä penkkiä. Valkoisella seinällä mustatauluinen digitaalinen kello, jossa lukee 11.56.
Purkamalla jonosi voit antaa asiakkaiden päättää itse ajankäytöstään.
Mitä tässä voisi olla?

Tässä myös muita hyötyjä, joita saat ottamalla 100% digitaalisen asiakaspalvelun hallinnan työkalumme jonoon.fi käyttöön:

  • Jonottamiseen liittyvä ennakoimattomuus, epävarmuus ja tietämättömyys poistuvat, kun sovellus kertoo asiakkaalle hänen odotetun jonotusaikansa ja paikkansa jonossa.
  • Pääset aloittamaan asiakaspalvelutilanteen jo ennen aulaa ja palvelupistettä.
  • Pystyt kertomaan asiakkaalle, miten hänen tulee varautua riippuen valitsemastaan jonosta.
  • Saat käyttöösi välittömästi asiakaspalautteen, tilastotiedot ja datan asiakaspalvelusi optimointiin ja tehostamiseen.
  • Säästät luontoa – lämpökäsitelty paperi on epäekologista välitöntä roskaa.
  • Pystyt ilmoittamaan jonotustilanteestasi missä vain haluamallasi verkkopohjaisella alustalla, vaikka aulan ruudulla tai verkkosivuilla. (API) 
  • Pilvipalvelumme toimii verkossa ja on helppokäyttöinen. 

Tarjoamme enintään 90 päivän kokeilujaksoa kaiken kokoisille toimijoille. Tutustu ehtoihin ja ominaisuuksiin verkkosivuillamme jonoon.fi ➚ . Basic plan sisältää yhden jonon asiakaspalvelulokaatiota kohden sekä 50 mobiililippua/pv. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, niin sovitaan palvelullenne sopiva kokeilujakson paketti. Ei piilotettuja kustannuksia.

Ole yhteydessä myyntitiimiimme täällä: Myynnin yhteydenottolomakkeeseen ➚ . Voit olla meihin myös yhteydessä suoraan sähköpostitse (yhteystiedot alla).

Ystävällisin terveisin,

Jasmin Ruokolainen, jasmin.ruokolainen@codemenders.com, Digital Sales and Marketing.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment